Termeni si Conditii

Site-ul marinabira.ro este proprietatea societatii comerciale Marina Bira Artist S.R.L.

Utilizarea site-ului marinabira.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si Marina Bira Artist S.R.L., de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul marinabira.ro implica in mod automat, acceptarea acestor conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate manual, diferenta de care vei fi anuntat.

Clientii marinabira.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul marinabira.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.

Politica de confidentialitate

marinabira.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date folosind formularul de contact.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul marinabira.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Marina Bira Artist S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de colorit.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului colorit.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Marina Bira Artist S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Marina Bira Artist  S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau designului fara notificare prealabila de catre producatori.

Sfatul nostru tehnic spus, scris sau prin intermediul testelor corespunde cunoştintelor noastre actuale despre produse şi utilizarea lor. Aceasta nu trebuie considerat a fi o asigurare pentru proprietati sigure ale produselor sau compatibilitatii pentru fiecare aplicatie. Sunteti asadar, obligat să derulati propriile teste cu produsele livrate pentru a confirma compatibilitatea lor pentru scopul şi procesul dorit. Selectia si testarea materialelor pentru aplicatii specifice este in mod exclusiv responsabilitatea dumneavoastră. Daca, totusi apar plangeri, acestea se vor limita la valoarea bunurilor livrate de catre noi si utilizate de dumneavoastra.

Valoarea maxima a obligatiilor Marina Bira Artist S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este egala cu valoarea sumelor incasate de catre Marina Bira Artist S.R.L. de la clientul respectiv.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul marinabira.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Marina Bira Artist S.R.L.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul colorit.ro, cumparatorul poate solicita conform legii 449/2003 repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al Marina Bira Artist S.R.L. a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru solutionare unei reclamatii va puteti adresa in scris la office[@]marinabira.ro. Puteti apela la platforma online de solutionare a conflictelor SOL.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact.

Modificari

Marina Bira Artist S.R.L. isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului colorit.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul marinabira.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Marina Bira Artist S.R.L., va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate. 

Politica de returnare

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa de la care a fost trimisa comanda. (art 14. punctele 1,2 si 3).

Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi prin formularul contact si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse. In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

In cazul in care se reclama deterioarea produselor sau lipsa unor produse din colet

In cazul in care se descopera produse deteriorate sau produse ce lipsesc din colet, clientul va completa in fata curierului un proces verbal in dublu exemplar. Procesul verbal trebuie sa contina descrierea deteriorarilor (ex: ambalaj rupt, sticle sparte, etc) daca este cazul sau codul si numarul produselor lipsa. Ambele exemplare vor fi semnate de catre client si de catre curier. Un exemplar va ramane in posesia clientului iar celalalt va fi predat curierului impreuna cu pachetul deteriorat. Dupa aceasta operatie clientul are obligatia sa trimita o copie a procesului verbal prin e-mail la adresa office[@]marinabira.ro.

Reclamatiile neinsotite de procesul verbal semnat de curier nu se vor lua in considerare.

In aceasta situatie clientul are dreptul sa ceara restituirea integrala a sumei platite pentru produsele repsective sau sa ceara expedierea altor produse.