Curs de pictura si desen online, din siguranta INSCRIERI COPII INSCRIERI ADULTI locuintei tale.

Ce fel de cursuri oferim?

Ne place sa ne cocentram asupra unui singur domeniu: Pictura.
Astfel am decis sa oferim trei tipuri de optiuni pentru cei mici, incepatori si pasionati.

Pictura/Desen pentru micii artisti

Curs gandit special pentru micii viitori artisti (9 ani+). Impreuna vom invata sa desenam si sa pictam, intr-o atmosfera prietenoasa, calda si distractiva.

Pictura/Desen pentru incepatori

Curs gandit special pentru adulti, care au o dorinta de a invata sa picteze dar nu au mai incercat acest lucru niciodata.

Pictura/Desen pentru avansati

Curs gandit special pentru cei care doresc sa urmeze o facultate de arte, ori doresc sa isi aprofundeze tehnica de pictura.

Buna, eu sunt Marina!
Noul tau profesor
de pictura.

Prima data cand am inceput sa pictez aveam patru sau cinci ani. Mai apoi, spre adolescenta, am inceput sa tratez cu seriozitate aceasta pasiune si am urmat studiile UNARTE, sectiune Pictura. Iubesc sa predau pictura studentilor mei si fac acest lucru in fiecare zi, de peste 5 ani, lucrand atat cu copii cu varste intre 5 si 12 ani, cu adulti dar si cu avansati. De a lungul anilor am lucrat cu peste 200 de cursanti.

Iata cum se descurca artistii nostri, mici si mari, online!

Lucrarile sunt realizate exclusiv in cadrul cursului online de pictura de cursanti sub indrumarea noastra.

Platesti la fel, primesti mai mult! Am marit durata cursurilor!

Acum oferim 2 ore si 30 de minute pentru fiecare sedinta. Practic castigi doua ore in plus la fiecare abonament achizitionat!
LOCURILE SUNT LIMITATE:
 • Incepator/Avansat

 • RON350luna
  • 4 Sedinte de 2 ore si de 30 minute valabile 30 de zile
  • Pentru cei adolescenti si adulti
  • Curs special gandit pentru incepatori si avansati
  • Atmosfera calda si prietenoasa

LOCURILE SUNT LIMITATE:
 • Micul Artist

 • RON350luna
  • 4 Sedinte de 2 ore si 30 de minute valabile 30 de zile
  • Pentru cei cu varste peste 9 ani
  • Curs special gandit pentru cei mici
  • Atmosfera prietenoasa, sigura si distractiva
  • Distractia cat cuprinde!

Inscrierile se pot realiza si telefonic apeland numarul: 0735 493 066 – Marina Bira

Cele mai frecvente intrebari:

Ce fac daca nu am mai pictat niciodata?

Avem vesti foarte bune pentru tine! Peste 90% din cei care se alatura cursului nu au mai pictat niciodata. Scopul nostru este sa te ghidam si sa te ajutam sa inveti sa pictezi, pas cu pas, fara graba si cu sustinere din partea noastra. Procesul este foarte distractiv si deloc inchistat. Pictatul poate sa fie intimidant daca este prima data cand pui mana pe o pensula, dar noi suntem aici sa te ajutam sa-ti invingi teama. Nu se stie niciodata, chiar tu poti fi urmatorul Tonitza, Grigorescu sau Luchian.

Ce se intampla daca nu pot ajunge la curs, se pierde sedinta?

Ne-am gandit si la acest lucru. In cazul in care nu poti ajunge la curs vei putea sa recuperezi in orice alta zi sau grupa pana la data de expirare a abonamentului.

De unde pot sa cumpar materialele pentru a picta si exersa si acasa?

Vestea buna este ca avem un shop online, cu livrare direct la curs si in felul acesta nu mai pierzi banii pe transport (stim cat de greu este sa te corelezi cu traseul curierului cand tu esti la job), in plus iti oferim si posibilitatea de a le cumpara direct de la curs, daca nu iti place sa faci shopping online. Vestea rea… ei bine, nu exista. 🙂

Daca nu am talent la pictura pot sa mai participi sau imi bat capul degeaba?

Noi nu credem in talent ci in exercitiu si perfectionare. Desenul si pictura se pot invata, chiar daca tu crezi ca nu ai talent. Noi suntem convinsi ca ai o inclinatie spre aceasta arta, pentru ca altfel nu te-ar fi interesat. Cursurile sunt construite pentru oameni ca tine si te vom purta printr-o calatorie in lumea picturii, unde-ti vom fi alaturi la fiecare pas.

Ce trebuie sa am la mine pentru prima mea lectie?

Pentru prima lectie nu vei avea nevoie de nimic, ci doar de dorinta si deschidere spre a invata arta desenului. Vom incepe calatoria noastra cu o lectie in carbune care va pune bazele viitoarelor tale lucrari artistice.
Cand vom trece la pictat, va fi necesar sa ai o panza si pentru a-ti fi mai usor, o poti cumpara direct de la curs, in rest, toate celelalte materiale vor fi incluse in abonament.

Cat timp este recomandat sa particip la cursurile voastre pentru a invata sa pictez?

Pictura nu se invata peste noapte iar pentru a face performata sunt necesari cativa ani pentru a pune bazele si a aprofunda tehnicile invatate, pentru a evolua si a deveni mai bun. Noi am gandit o programa care dureaza mai mult timp, dupa primul an vom acoperi o mare parte din tehnicile necesare desenului si picturii asa incat tu sa poti deveni independent si sa le poti adapta lucrarilor tale.

Care este structura unui ``an scolar``?

La noi anul scolar incepe din septembrie/octombrie si dureaza pana vara, in iulie. Cursurile vor continua si in timpul verii. Vom avea si vacanta de Craciun si Paste.

Puteti sa ma pregatiti si pentru facutate de arte?

Marina, profesorul tau, este familiarizata cu cerintele Facultatii de Arte, din Bucuresti pentru ca a absolvit-o acum ceva timp, si da, puteti sa parcurgeti impreuna lectii care sa acopere exact cerintele examenelor de grafica si pictura de la facultatea de arte. Toti studentii care au urmat cursurile de pregatire pentru o perioada de cel putin un an si jumatate si au aprofundat individual toate tehnicile predate, au reusit sa obtina rezultate foarte bune la examenele de admitere. Pentru pregatirea examenului este necesar sa mergeti si la cursul de pregatire din cadrul Facultatii de Arte din Bucuresti care are loc in fiecare vara in luna august atat la grafica cat si la pictura.

Ce anume urmeaza sa studiez la curs, cum se desfasoara?

Vom incepe cu notiuni introductive de desen dupa o natura statica pornind de la forme geometrice simple, apoi vom continua cu teoria culorilor si vom face reproduceri si reinterpretari dupa operele marilor artisti, vom studia tehnici de pictura diferite si vom aborda subiecte cat mai variate: peisaj, natura statica, portret, figura intreaga, iar aici vom lucra la un moment dat si cu modele. Noi credem ca e important sa inveti lucrurile intr-un mod corect ca apoi sa poti crea orice iti imaginezi. Este un proces simplu si distractiv, ai nevoie doar de rabdare si curaj sa il parcurgi!